WinccOA Client gets Disconnected from WinccOA Sever.

Discussions about product bugs & problems!
Note: This is no replacement for the Official ETM Support!
Search

Post Reply
2 posts • Page 1 of 1
Chandan
Posts: 12
Joined: Sun Dec 03, 2017 8:58 am

WinccOA Client gets Disconnected from WinccOA Sever.

Post by Chandan » Thu Feb 13, 2020 11:38 am

Hi Experts,
I am having WinccOA server to which 5 Numbers of clients are connected through Ethernet.
From last few days randomly one of the client will get hanged, due to which we are normally
restarting the client.After restart when we will launch Wincc OA UI on that client and try to connect to
Server it is not getting connected. It is showing cannot establish connection.
I checked the network by Pinging the Server from Client and vice versa and found perfectly OK.

In order to get this client connected to the server, I have to restart the whole server.
I am facing this problem for quite some time now and I want to know the reason and the solution.

Will be of great help if I get some suggestion and reason in order to resolve this issue.

Regards
Chandan.

User avatar
leoknipp
Posts: 2146
Joined: Tue Aug 24, 2010 5:28 pm

Re: WinccOA Client gets Disconnected from WinccOA Sever.

Post by leoknipp » Mon Feb 17, 2020 12:23 pm

For a detailed analysis we would need more detailed information, e.g. WinCC OA version, operating system and the type of the UI, and some files for the project (log files, config files).
As sharing data in the WinCC OA Portal is not that easy it is possibly better when you get in contact with your common WinCC OA support.

Best Regards
Leopold Knipp
Senior Support Specialist

Post Reply
2 posts • Page 1 of 1