Page 1 of 1

can't change node name on top level panel topology node?

Posted: Mon Apr 19, 2021 7:25 pm
by tpjctrl
For some reason when I go into the Panel Topology / Node Properties of the top level node (called StartPanel currently), the name is grayed out and cannot be changed. Any ideas why? can this be modified from a dp level (in _PanelTopology dp) or would that break something elsewhere (I'm guessing it would)?

Re: can't change node name on top level panel topology node?

Posted: Fri Apr 23, 2021 8:17 am
by leoknipp
It looks like a limitation in code/design of the Panel Topology that you cannot change the name for "StartPanel".

Best Regards
Leopold Knipp
Senior Support Specialist

Re: can't change node name on top level panel topology node?

Posted: Tue May 11, 2021 12:16 pm
by tpjctrl
Ah but it's changeable in some places, but for the life of me I can't figure out what controls the ability to edit the top level node name :/

Would changing it directly in the dp (in _PanelTopology dp) "break" something? is that top level node name used elsewhere for referencing perhaps?

Re: can't change node name on top level panel topology node?

Posted: Wed May 12, 2021 2:12 pm
by leoknipp
Have you been able to modify it in the panels used for the panel topology?

I didn't check if changing the name will cause any problems.
You can try it on your own to see if it has any negative effect.

Best Regards
Leopold Knipp
Senior Support Specialist