(winccoa 3.12) Is it possible to access DP's ELE

Discussion about recent product features & solutions!
Search

Post Reply
3 posts • Page 1 of 1
SMT_SOL
Posts: 23
Joined: Fri Feb 07, 2020 1:04 am

(winccoa 3.12) Is it possible to access DP's ELE

Post by SMT_SOL » Thu Nov 26, 2020 7:04 am

Is there a way to access OPC values ​​when I get and run the project in wincc oa 3.12 version?
Last edited by SMT_SOL on Thu Nov 26, 2020 12:58 pm, edited 5 times in total.

nmnogueira
Posts: 118
Joined: Thu May 05, 2011 10:59 am

Re: (winccoa 3.12) Is it possible to access DP's old/new comparsio

Post by nmnogueira » Thu Nov 26, 2020 10:45 am

Normally you should be able to change the config by dpSet(<DPE>:_address.._lowlevel, FALSE).
Did you try making a GQ?

SMT_SOL
Posts: 23
Joined: Fri Feb 07, 2020 1:04 am

Re: (winccoa 3.12) Is it possible to access DP's old/new comparsio

Post by SMT_SOL » Thu Nov 26, 2020 12:54 pm

Thank you for your kind answer. It was a great help :D

Post Reply
3 posts • Page 1 of 1